Tilburgse Kermis 2017
Instameet op de Tilburgse Kermis

Instameet op de Tilburgse Kermis

Het is tijd om heel Nederland kennis te laten maken met de kermis nieuwe stijl. Wij nodigden 22 Instagrammers, bloggers en volgers uit om de Tilburgse Kermis te komen beleven. We namen de influencers mee voor een echte Borrel in the Sky maar ook een ritje in het Reuzenrad mocht niet ontbreken. De avond eindigde op het hoogte punt van de Tilburgse Kermis; de View Tower.

Een aantal reacties van de influencers

"Op deze dag heb ik meerdere angsten overwonnen. Ik heb met mijn hoogtevrees een diner gehad op 50 meter boven de Tilburgse Kermis, iets wat ik niet snel zal vergeten." Timo Mangelaars (Instagram: @DezeKeerTimo, Youtube: Theemo)

"Its my first time in Tilburg and to come during the famous Kermis is special...I've not seen a Kermis like this before! Its amazing. It certainly is more impressive than the one on the Dam Square in Amsterdam where I live." Phil Yisrael (Instagram @pdy)

"Ik heb dankzij de Tilburgse Kermis en de gemeente Tilburg op meerdere manieren een glimp van wat inderdaad een ongelooflijk grote en drukbezochte kermis is mogen opvangen. In de namiddag en s 'avonds als alle lichten van de Kermis aan staan. Dankjewel voor deze geweldige en unieke ervaring." Jann MaƤtita aka Senn aka (Instagram: @senns_less)

Van 21 t/m 30 juli staat Tilburg in het teken van de Tilburgse Kermis. Dit jaar is de 450ste editie van de Tilburgse Kermis. De afgelopen jaren is hard gewerkt om de kermis stap voor stap te vernieuwen. Onder meer door te zorgen voor meer sfeer en beleving.

Instameet op de Tilburgse Kermis

« Terug naar het overzicht