Tilburgse Kermis 2018
Tirolerdorp ook in 2018 op de Tilburgse Kermis

Tirolerdorp ook in 2018 op de Tilburgse Kermis

De concept opstelling voor de Tilburgse Kermis 2018 is vanmiddag bekend gemaakt. Tijdens de kermis 2018 zullen er een aantal oude bekenden terugkeren. Zo zijn de Rutsch en Black Hole terug van weggeweest en zijn ook enkele prijswinnaars uit 2017 er weer bij, zoals het Tirolerdorp en de Wildwaterbaan. Andere hoogtepunten die volgend jaar op de kermis te vinden zijn, zijn de zweefmolen van 80 meter hoog, de XXL en het reuzenrad met gesloten gondels.

“Het wordt wederom 10 dagen feest in Tilburg”, steekt kermiswethouder De Ridder van wal. “In 2018 spettert de Tilburgse zomerkermis als vanouds. En trouw aan de visie op de kermis van de toekomst. Verbeterwensen van exploitanten, horeca, bezoekers, bewoners en winkeliers hebben we natuurlijk ter harte genomen: bijvoorbeeld door het kermislint niet over de Burgmeester Brockxlaan te laten lopen. Vandaag hebben we het lint gepresenteerd. Volgend jaar juni is er natuurlijk weer een kick off met zoals altijd wat verrassingen. Nog 238 dagen. Ik tel af, u ook?”

www.detilburgsekermis.nl


Voor de pers:
Onder de knop Exploitanten, onderaan de site www.detilburgsekermis.nl vindt u details over de voorlopige attractielijst van de Tilburgse Kermis

Tirolerdorp ook in 2018 op de Tilburgse Kermis

Jostijn Ligtvoet

« Terug naar het overzicht