Tilburgse Kermis 2017
Snelle routes bij drukte

Snelle routes bij drukte

De veiligheid van bezoekers staat bij de kermisorganisatie hoog in het vaandel. Zo is een goede doorloop van bezoekers belangrijk. Speciale roze lopers zijn bedoeld om bij drukte een omleidingsroute te nemen. Deze lopers liggen langs de Paleisring en Piusplein (achter de attracties aan zuidzijde) en op de Heuvel (van Hotel Mercure tot aan de en Heuvelring en Juliana van Stolbergstraat).
Op drukke dagen attenderen pijlmannen (zie foto) op deze routes. Zo kom je sneller op alle kermispleinen. Zij delen een plattegrond uit met alle belangrijke informatie. Deze is vooraf thuis al uit te printen.

Parkeerverbod
Om de doorstroming te garanderen en de calamiteitenroutes vrij te houden is het verboden om te parkeren op het kermisterrein. De wegsleepregeling is van kracht. De eigenaar kan zijn voertuig ophalen bij Gijsbers Bedrijven, Maasstraat 1, na betaling van een boete. Ook voor fietsen geldt dat ze worden verwijderd wanneer ze in de weg staan. Stal dus je fiets gratis in een van de bewaakte stallingen. Is hij weg, haal hem op bij de AFAC. Zie: www.tilburg.nl

« Ga naar de Tilburgse Kermis website