Tilburgse Kermis 2017
Seniorenmiddag

Seniorenmiddag - 27 juli

Donderdagmiddag 27 juli vindt voor de derde keer de kermisbingo voor de Tilburgse senioren in de Amstel Bierhal op het Willemsplein plaats.

Stichting Met je hart Tilburg & Goirle en de Amstel bierhal hebben de handen weer ineen geslagen om deze bijzondere middag voor de Tilburgse senioren mogelijk te maken. Om 14.00 uur gaan de ballen rollen onder de bezielende leiding van ons enthousiaste presentatie duo en zijn er mooie prijzen te winnen.
De middag is voor iedereen toegankelijk. 65-plussers krijgen zoals ieder jaar weer een gratis bingokaart om mee te spelen. Halverwege de middag is er nog een fantastisch en oergezellig live-optreden. Kortom een middag vol vertier en plezier.

Kermiswethouder Erik de Ridder zal ook dit jaar aanwezig zijn om de senioren middag officieel te openen. De kermisbingo past goed in het plaatje van de kermis ‘nieuwe stijl’, waar het draait om sfeer en beleving. Een evenement voor iedereen, een beleving voor jong en oud. Deze middag draagt er aan bij dat deze laatste groep niet vergeten wordt.

Met je hart zet zich in voor kwetsbare ouderen die moeilijk de deur uitgaan en weinig mensen ontmoeten. Met je hart organiseert samen met lokale horeca, bedrijven en zorginstellingen waardevolle ontmoetingen voor deze ouderen.