Tilburgse Kermis 2017
Roze maandag

Roze maandag - 24 juli

Roze Maandag is de dag dat je jezelf kunt zijn. Een kleurrijk feest waar iedereen van harte welkom is. Jaarlijks vieren we met meer dan 300.000 mensen vanuit het hele land onze verschillen en overeenkomsten. We zijn allemaal gelijkwaardig, maar niet hetzelfde. Op Roze Maandag loop je, met wie jij wilt, hand in hand over straat. We staan voor gelijkheid en zetten dat op Roze Maandag extra in de verf.

Loop mee in de Roze Karavaan
Op Roze Maandag nodigen we iedereen uit om mee te lopen in de Roze Karavaan om gezamenlijk een prachtig roze feestje op de Tilburgse Kermis mee te maken. De Roze Karavaan vertrekt dit jaar om 12.45 uur vanaf de achterzijde van station Tilburg (Burgemeester Stekelenburgplein) via de Stationsstraat, Stadhuisstraat, over de Paleisring en het Piusplein en afsluitend op de Korte Heuvel. De Roze Karavaan wordt begeleid met feestelijke muziek, entertainment en vooral heel veel roze! Overal is het feest. Wat er waar precies gaat gebeuren, blijft nog even een verrassing, maar meelopen met de route is een feestje op zich. Een ding is zeker, het wordt weer fantastisch!

App: Label jezelf
Samen met partners Scheepens en INDICIA Interactiv is de campagne ‘Label me gerust, maar stop niet bij 1 label’ ontwikkeld. Sta jij ook vóór gelijkheid en acceptatie? Download dan de Roze Maandag-app, zet jezelf op de foto en geef jezelf meerdere labels. In de app vind je ook de exacte looproute van de Roze Karavaan en de agenda van alle activiteiten tijdens Roze Maandag. De Roze Maandag-app is te downloaden in de appstore (iPhone) en via Google Play (Android). Maak onderdeel uit van dit geweldige initiatief en kijk wie er nog meer gelabeld is bij jou in de buurt!

Roze Maandag 2017: Label me gerust, maar stop niet bij 1 label
Vegetariër, muzikant, Netflixjunk, huismoeder, homo, hetero, shopverslaafd. Niemand krijgt graag een etiket opgeplakt. Alsof dat bepaalt wie je bent. Niets is minder waar. Je bent veel meer dan dat. Op Roze Maandag focussen we op de onderlinge overeenkomsten en mijden we het hokjes denken.

Blijf op de hoogte
Geïnteresseerd in de Roze Karavaan en al het andere nieuws rondom Roze Maandag?
Je blijft op de hoogte via onze social mediakanalen en via www.rozemaandag.nl.
Facebook: facebook.nl/rozemaandag, Instagram: @rozemaandag

Ga naar de website →