Tilburgse Kermis 2017
Kermis FM

Kermis FM

Ook dit jaar hoef je niets van de Tilburgse Kermis te missen! Kermis FM zendt de hele kermis live uit op radio, tv en www.kermisfm.nl. Vanaf 21 juli in heel Nederland via het evenementenkanaal van Ziggo (999) en in Tilburg via Omroep Tilburg. In en rond Tilburg ontvang je Kermis FM in de ether via 105.9 FM. De studio is weer te vinden op het Piusplein.

TEEVEE
Op Kermis FM TeeVee kijk je de hele dag live naar de kermis. 's Ochtends sta je op met 'Kermis in Beweging' en maak je de kijkspiertjes vast goed los. Als de kermis open is zijn ieder uur alle hoogtepunten en wetenswaardigheden van de kermis te zien in het programma Kermis FM Updeet. Om acht uur 's avonds is de talkshow Kermis Vandaag er weer met verschillende gasten en het gesprek van de dag. En om elf uur doen de twee echte Tilburgers Ron Schuurkes en Ferry van de Zaande op hun eigen manier verslag van de kermis.

Tussendoor is het ook weer knokken om de munten in de Kermis FM Muntenjacht en kun je je hersens kraken met de Kermis FM Geheugentrainer. Op Roze Maandag kijk je Kermis FM Teevee ook via NPO 101TV.

RADIO
Winnen, winnen, winnen doe je met Kermis FM Radio! Een vlucht in een luchtballon, kaartjes voor attracties, drankjes of een VIP-behandeling op de kermis, het is allemaal te winnen. Gewoon een kwestie van je radio op 105.9 FM zetten! Daarnaast zijn er weer bekende radiomakers te horen zoals Lars Boele (100%NL), Amber Brantsen (NOS), Igmar Felicia (SLAM!), Kai Merckx (Qmusic), Michiel Jurrjens (SLAM!) en het speciale Kermis FM gelegenheidsduo Frank van 't Hof (NPO Radio 2) & Barry Brand. En natuurlijk is er veel nieuw talent te horen zoals Rob Janssen (NPO 3FM), Tessa Mol (Talpa Radio) en Tom van der Weerd (SLAM!).

Met de muziek waardoor je helemaal in de juiste stemming komt, live-verslag vanuit elke kermishoek (en attractie!) en nieuwsupdates met bekende nieuwslezers.

ONLINE
Uitgebreid verslag van Kermis FM is online te vinden via www.kermisfm.nl en op sociale media via 'kermisfm' (Snapchat, Facebook, Instagram en Twitter).

Meer weten over Kermis FM, het laatste kermisnieuws of alvast in de stemming komen met de leukste fragmenten van vorig jaar? Kijk op www.kermisfm.nl.